Despre noi

Uitându-ne prin numeroase webshop-uri bio, am ajuns la concluzia că foarte multe produse naturale care se vând pe la noi sunt produse de import. 

Așa că am decis să construim o bază de date care să includă NUMAI producători din România.

În prima etapă, adăugăm producători care sunt deja prezenți pe internet (printr-un website,sau măcar pagină Facebook), după care suntem deciși să îi strângem pe toți micii producători de prin sate, care pot fi contactați doar telefonic sau la fața locului.

Zdupeș nu are pretenția ca producătorii să fie certificați ecologic, deși cei care au obținut o astfel de certificare sunt tag-uiți Bio.

Deși preferăm producătorii care folosesc ingrediente românești, am inclus producători care importă unele ingrediente, însă procesul de producție are loc în țară.

Producătorii prezenți pe site nu plătesc nimic pentru a fi afișați de noi, însă nu excludem posibilitatea de a ridica vizibilitatea anumitor producători sub formă de publicitate.

În afară de produse și producători, încercăm să-i ținem la curent pe vizitatori cu târgurile de produse naturale/tradiționale de pretutindeni din țară.