Tabla Scris Creta de la 32 ron

Brânză vegană

Postat de admin 10/03/2016 0 Comentarii Mancare,

Ușor de făcut, cremoasă, cu gust de usturoi, mărar și drojdie nutritivă pentru o aromă deosebită.

 

Moale, cremoasă, tartinabilă.

 

 

 

Cantitate Ingrediente
2 căni caju
2 căței usturoi tocat
1/2 linguriță praf de usturoi
lămâi stoarse
3/4 cană apă
2 linguri drojdie nutritivă
1/2 linguriță sare de mare
2 linguri ulei de măsline
2 linguri mărar
  coaja de la o lămâie

 

 

Mod de preparare:

 

  1. Puneți caju într-un castron, în apă rece. Acoperiți castronul cu o folie de plastic și lăsați-l la frigider pentru 12 ore.
  2. După ce s-a înmuiat, se scurge caju bine și se pune într-un mixer vertical. Se adaugă usturoiul tocat, praful de usturoi, coaja de lămâie, sucul de lămâie, apa, drojdia, sarea și uleiul de măsline.
  3. Mixați totul până obțineți o compoziție cremoasă și netedă. Adăugați condimente după gust.
  4. Puneți compoziția obținută într-un tifon și lăsați brânza la scurs pentru câteva ore.
  5. După ce aceasta s-a scurs, puneți-o la frigider pentru 6 ore.
  6. Pentru a o servi, scoateți tifonul și puneți brânza pe o farfurie. Puneți mărarul tocat pe deasupra.
  7. Se poate servi cu biscuiți sau cu legume. A se ține la frigider până la 5 zile.

 

 

Informații nutriționale:

 

Calorii: 54

Grăsimi: 4,4 g

Grăsimi saturate: 0,8 g

Carbohidrați: 2,8 g

Sodiu: 33 mg

Proteine: 1,5 g

 

 

Sursa: Minimalist Baker

Ai ceva de spus?