Tabla Scris Creta de la 32 ron

Enchiladas cu legume

Postat de admin 14/03/2016 0 Comentarii Mancare,

Un prânz sau o cină delicioasă, puțin picantă și vegană. 

 

 Cantitate  Ingrediente
3 ardei grași
2 cepe roșii
150 g spanac proaspăt
1/2 l supă de legume
200 ml pastă de tomate
8 tortilla
200 g parmezan vegan/branză vegană
1 lingură ulei de sâmburi de struguri
1 linguriță pudră de usturoi
1 linguriță pudră de ceapă
1 linguriță chilli
1 linguriță chimen
  sare
  piper

 

 

Mod de preparare:

 

  1. Încălziți o tigaie la foc mediu. Adăugați uleiul și căliți ceapa și ardeiul pentru 10 minute.  
  2. Condimentați ceapa și ardeiul cu sare și piper.
  3. Adăugați spanacul proaspăt și mai gătiți legumele pentru încă 2 minute.
  4. Transferați legumele pe o farfurie.
  5. Puneți supa de legume în tigaie.
  6. Adăugați pasta de tomate, pudra de usturoi, pudra de ceapă, chilli, chimenul, sarea și aduceți compoziția la fierbere, după care o lăsați să fiarbă pentru 3 minute.
  7. Pregătiți tortilla. Adăugați pe o jumătate legumele călite, iar pe deasupra puneți brânză vegană sau parmezan vegan.
  8. Rulați tortilele și le puneți în tigaia cu sosul obținut, acoperindu-le bine cu sos.
  9. Presărați parmezan vegan pe deasupra.
  10. Puneți tigaia într-un cuptor preîncălzit la 200 de grade și lăsați-o la copt pentru 15-20 de minute.  

Ai ceva de spus?