Enchiladas cu legume
Un prânz sau o cină delicioasă, puțin picantă și vegană.
Cantitate |
Ingrediente |
3 |
ardei grași |
2 |
cepe roșii |
150 g |
spanac proaspăt |
1/2 l |
supă de legume |
200 ml |
pastă de tomate |
8 |
tortilla |
200 g |
parmezan vegan/branză vegană |
1 lingură |
ulei de sâmburi de struguri |
1 linguriță |
pudră de usturoi |
1 linguriță |
pudră de ceapă |
1 linguriță |
chilli |
1 linguriță |
chimen |
|
sare |
|
piper |
Mod de preparare:
- Încălziți o tigaie la foc mediu. Adăugați uleiul și căliți ceapa și ardeiul pentru 10 minute.

- Condimentați ceapa și ardeiul cu sare și piper.
- Adăugați spanacul proaspăt și mai gătiți legumele pentru încă 2 minute.
- Transferați legumele pe o farfurie.
- Puneți supa de legume în tigaie.
- Adăugați pasta de tomate, pudra de usturoi, pudra de ceapă, chilli, chimenul, sarea și aduceți compoziția la fierbere, după care o lăsați să fiarbă pentru 3 minute.
- Pregătiți tortilla. Adăugați pe o jumătate legumele călite, iar pe deasupra puneți brânză vegană sau parmezan vegan.
- Rulați tortilele și le puneți în tigaia cu sosul obținut, acoperindu-le bine cu sos.
- Presărați parmezan vegan pe deasupra.
- Puneți tigaia într-un cuptor preîncălzit la 200 de grade și lăsați-o la copt pentru 15-20 de minute.