3 căni de apă, supa de la năut (în care a fiert năutul sau lichidul din conservă)
1 cană (~450 g) de năut fiert
150-200 g de paste
Ierburi proaspete, opțional
Brânză parmezan, opțional
PREPARARE:
Încălzește uleiul de măsline într-un vas mare, cu fund gros, la foc mediu
Adaugăi usturoiul și fulgii de ardei roșu. Amestecă des, până când usturoiul devine auriu și parfumat. Adaugă pasta de roșii și sarea și prăjește încă un minut
Toarnă 3 căni de apă; așteaptă să dea în clocot
Adaugă năutul și pastele, schimbă pe foc mic. Gătește până când pastele sunt fierte al dente și lichidul a fost absorbit în cea mai mare parte, aproximativ 15 minute. Poți presăra cu ierburi proaspete și parmezan
Se servește cald cu piper roșu mărunțit și ulei de măsline extra virgin
Rețeta de pui cu parmezan - cu crustă super crocantă, are doar 5 ingrediente și se pregătește în numai 10 minute. Parmezanul are o aromă atât de inten...
O gustare populară din China cu multe variațiuni în modul de preparare. Poți folosi orice ulei vegetal în loc de uleiul de susan. Mirodeniile sunt și ...
Sănătatea sistemului reproducător masculin s-a deteriorat în ultimele decenii. Se presupune că temperatura testiculară ridicată din primii ani ai co...