Umăr de porc în sos chinezesc

Postat de admin 28/08/2016 0 Comentarii Rețete,
Slow Cooker Chinese Pulled Pork

 

 

INGREDIENTE: INSTRUCȚIUNI:
900 g umăr de porc fără os
Se amestecă ingredientele într-un castron. Sosul se toarnă în slow cooker și se așează umărul de porc. Se lasă pe foc mic 8 ore, întorcând bucata de carne la jumătatea timpului.
¼ ceașcă sos de soia
¼ ceașcă sos Hoisin
2 linguri ketchup
2 linguri miere
3 lingurițe usturoi tocat
4 lingurițe ghimbir ras
1 linguriță ulei de susan
½ linguriță amestec „5 condimente” ***
½ cană supă de pui (sau apă)

 

*** 5 condimente = anason, cuișoare, scorțișoară, piper, fenicul (măcinate și amestecate în părți egale)

 

Ai ceva de spus?